Våra köpvillkor

Leveranser - Leveranstid
Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar (vardagar) efter det att vi har mottagit din beställning. Leverans sker med hjälp av Postnord för mindre orders och DHL för större orders, och alltid fri frakt. Order mottagen före kl 14.00 (gäller produkter som finns på lager) skickas i regel samma dag. Skulle varan av någon anledning vara tillfälligt slut eller ej kunna levereras inom angiven tidsram, kontaktas kunden snarast om ny leveranstid. Köparen har då rätt att häva köpet om ny leveranstid ej accepteras.

Betalningalternativ
Faktureringstjänsten tillhandahålls av Svea Webpay. För mer information besök www.sveawebpay.se. OBS! Leverans av varor sker endast till bokföringsadress vid fakturabetalning.
• Delbetalning - Vid delbetalning på 3 eller 6 månader tillkommeren aviavgift på 29kr. Utöver dessa avgifter tillkommer inga dolda avgifter såsom fakturakostnader eller räntor.. Klicka här för fullständiga villkor.
• Betala om 3 månader - Vid betalsätt "Betala om 3 månader" tillkommer en aviavgift på 29 kr och 95kr i uppläggningsavgift. Utöver dessa avgifter tillkommer inga dolda avgifter såsom fakturakostnader eller räntor. Du har möjlighet att avvakta med betalning under resterande del av inköpsmånad samt ytterligare två månader. Väljer du däremot att börja dela upp ditt köp efter den betalfria perioden gäller följande villkor: 60 månader, ränta 18,75%, aviavgift 29 kr.
• Faktura - Vid fakturabetalning tillkommer en faktureringsavgift på 29 kr. Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår en påminnelseavgift med 60 kr samt dröjsmålsränta på 24%.
• Bank/Kreditkort - Hos oss kan du betala säkert med VISA eller Mastercard. Transaktionen sköts säkert med 3D-Secure teknologi via DIBS. Kostnad 0 kr. När du betalar med PayPal får du endast din orderbekräftelse från dem och inte från oss.

Pris
I priserna ingår moms med 25%. Kleopatrasunder förbehåller sig rätten att justera priser i förhållande till ändringar i valuta, skatt, avgifter eller liknande. Dessa prisjusteringar regleras omedelbart då Kleopatrasunder anser det vara befogat. Kleopatrasunder reserverar sig även för eventuella felaktiga priser.

Beställning
Beställaren måste vara minst 18 år. Beställare under 18 år måste inhämta målsmans tillstånd innan köpet genomföres. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Kleopatrasunder lider ekonomisk skada polisanmäles.

Ångerrätt och 14 dagars Öppet Köp
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan, men du har rätt att öppna förpackningen för att kontrollera varan. Kleopatrasunder tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen.

Varor undantagna från rätten till retur och byten
Vi accepterar inte returer eller byten av specialbeställda varor. Vissa varor är undantagna från rätten till retur och byten då de klassas som intimprodukter. Dessa varor är:
• Trosor och kalsonger (alla varianter)
• Set där trosa eller en kalsong är en av huvuddelarna av setet eller är en integrerad del (BH och trosa, topp och trosa, teddy)
• Badkläder (Skickas i plomberade plastpåsar)
• Strumpor och strumpbyxor (inklusive leggings, stayups och liknande)
• Handskar
• Självhäftande produkter som används direkt på huden.

Vid åberopande av Ångerrätt & Öppet köp följ instruktionen enligt nedan:
• Meddela Kleopatrasunders kundservice info@kleopatrasunder.se och returnera beställningen tillsammans med en serviceblankett inom 14 dagar efter det att du har mottagit varan. Serviceblanketten hittar du i länk nedan.
• Varan ska vara i oförändrat skick, dvs oanvänd, ej förstörd eller skadad.
• Returnera varan i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget. Sedan ska denna kartong skickas i ett transportemballage som är likvärdigt som det varan/varorna levererades i till dig.
• Varan ska vara komplett. Detta innebär att alla tillbehör ska gå med i returen.
 
Kleopatrasunder förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Kleopatrasunder kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

Så här gör du en retur:
1. Fyll i serviceblanketten. Genom att göra detta kan vi ge dig en bättre och snabbare service.
2. Tänk på att du har ansvaret för att produkten är väl skyddad i transporten tillbaka till oss. Paketera varan väl. Varan ska alltid returneras i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget som är tillverkat för att skydda produkten. Lägg sedan denna kartong i det transportemballage som produkten levererades i till dig. Om du inte har kvar detta emballage så går det självklart bra med likvärdigt emballage istället. Tänk därför på att spara dessa kartonger, åtminstone under de 14 dagar som Ångerrätt & Öppet köp gäller. Tejpa ej på produktförpackningen!
3. Skicka alltid returen som innehåller värdegods, dvs som rekommenderad post. Spara kvittot!

Ej uthämtade försändelser
För alla försändelser som inte hämtas ut debiterar Katsumi kunden en avgift. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering, sammanlagt från 250 kr. 

Tvist
Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämdens rekommendationer.

Återbetalningar
Ev. återbetalningar görs i första hand till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto i andra hand via avi. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.