25% på alla badkläder

 

Våra köpvillkor

Leveranser - Leveranstid
Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar (vardagar) efter det att vi har mottagit din beställning. Leverans sker med hjälp av Postnord för mindre orders och DHL för större orders, och alltid fri frakt. Order mottagen före kl 14.00 (gäller produkter som finns p å lager) skickas i regel samma dag. Skulle varan av n ågon anledning vara tillfälligt slut eller ej kunna levereras inom angiven tidsram, kontaktas kunden snarast om ny leveranstid. Köparen har d å rätt att häva köpet om ny leveranstid ej accepteras.

Betalningalternativ
Faktureringstjänsten tillhandah ålls av Svea Webpay. För mer information besök www.sveawebpay.se. OBS! Leverans av varor sker endast till bokföringsadress vid fakturabetalning.
• Delbetalning - Vid delbetalning p å 3 eller 6 m ånader tillkommer en aviavgift p å 29kr . Utöver dessa avgifter tillkommer inga dolda avgifter s åsom fakturakostnader eller räntor.. info@kleopatrasunder.se och returnera beställningen tillsammans med en serviceblankett inom 14 dagar efter det att du har mottagit varan. Serviceblanketten hittar du i länk nedan.
• Varan ska vara i oförändrat skick, dvs oanvänd, ej förstörd eller skadad.
• Returnera varan i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget. Sedan ska denna kartong skickas i ett transportemballage som är likvärdigt som det varan/varorna levererades i till dig.
• Varan ska vara komplett. Detta innebär att alla tillbehör ska g å med i returen.

Kleopatrasunder förbeh åller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Kleopatrasunder kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

S å här gör du en retur:
1. Fyll i serviceblanketten. Genom att göra detta kan vi ge dig en bättre och snabbare service.
2. Tänk p å att du har ansvaret för att produkten är väl skyddad i transporten tillbaka till oss. Paketera varan väl. Varan ska alltid returneras i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget som är tillverkat för att skydda produkten. Lägg sedan denna kartong i det transportemballage som produkten levererades i till dig. Om du inte har kvar detta emballage s å g år det självklart bra med likvärdigt emballage istället. Tänk därför p å att spara dessa kartonger, åtminstone under de 14 dagar som Ångerrätt & Öppet köp gäller. Tejpa ej p å produktförpackningen!
3. Skicka alltid returen som inneh åller värdegods, dvs som rekommenderad post. Spara kvittot!

Ej uthämtade försändelser
För alla försändelser som inte hämtas ut debiterar Katsumi kunden en avgift. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering, sammanlagt fr ån 250 kr.

Tvist
Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämdens rekommendationer.

Återbetalningar
Ev. återbetalningar görs i första hand till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto i andra hand via avi. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar fr ån att vi har mottagit och godkänt din retur.