Våra köpvillkor

Leveranser - Leveranstid
Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar (vardagar) efter det att vi har mottagit din beställning. Leverans sker med hjälp av Postnord för mindre orders och DHL för större orders, och alltid fri frakt. Order mottagen före kl 14.00 (gäller produkter som finns p å lager) skickas i regel samma dag. Skulle varan av n ågon anledning vara tillfälligt slut eller ej kunna levereras inom angiven tidsram, kontaktas kunden snarast om ny leveranstid. Köparen har d å rätt att häva köpet om ny leveranstid ej accepteras.

Betalningalternativ
Klarna Checkout
Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:
Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här och här.
Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.
Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

PayPal - Betala snabbt och säkert med PayPal. Du kan välja att betala från ditt PayPal-saldo eller via ett betal- eller kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto. När du betalar med PayPal får du endast din orderbekräftelse från dem och inte från oss.

 

Pris
I priserna ing år moms med 25%. Kleopatrasunder förbeh åller sig rätten att justera priser i förh ållande till ändringar i valuta, skatt, avgifter eller liknande. Dessa prisjusteringar regleras omedelbart d å Kleopatrasunder anser det vara befogat. Kleopatrasunder reserverar sig även för eventuella felaktiga priser.

Beställning
Beställaren m åste vara minst 18 år. Beställare under 18 år m åste inhämta m ålsmans tillst ånd innan köpet genomföres. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller p å annat sätt som medför att Kleopatrasunder lider ekonomisk skada polisanmäles.

Ångerrätt och Öppet Köp
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du f år inte använda varan, men du har rätt att öppna förpackningen för att kontrollera varan. Kleopatrasunder tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen.

Varor undantagna fr ån rätten till retur och byten
Vi accepterar inte returer eller byten av specialbeställda varor. Vissa varor är undantagna fr ån rätten till retur och byten d å de klassas som intimprodukter. Dessa varor är:
• Trosor och kalsonger (alla varianter)
• Set där trosa eller en kalsong är en av huvuddelarna av setet eller är en integrerad del (BH och trosa, topp och trosa, teddy)
• Badkläder (Skickas i plomberade plastp åsar)
• Strumpor och strumpbyxor (inklusive leggings, stayups och liknande)
• Handskar
• Självhäftande produkter som används direkt p å huden.

Vid åberopande av Ångerrätt & Öppet köp följ instruktionen enligt nedan:
• Meddela Kleopatrasunders kundservice info@kleopatrasunder.se och returnera beställningen tillsammans med en serviceblankett inom 14 dagar efter det att du har mottagit varan. Serviceblanketten hittar du i länk nedan.
• Varan ska vara i oförändrat skick, dvs oanvänd, ej förstörd eller skadad.
• Returnera varan i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget. Sedan ska denna kartong skickas i ett transportemballage som är likvärdigt som det varan/varorna levererades i till dig.
• Varan ska vara komplett. Detta innebär att alla tillbehör ska g å med i returen.

Kleopatrasunder förbeh åller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Kleopatrasunder kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

S å här gör du en retur:
1. Fyll i serviceblanketten. Genom att göra detta kan vi ge dig en bättre och snabbare service.
2. Tänk på att du har ansvaret för att produkten är väl skyddad i transporten tillbaka till oss. Paketera varan väl. Varan ska alltid returneras i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget som är tillverkat för att skydda produkten. Lägg sedan denna kartong i det transportemballage som produkten levererades i till dig. Om du inte har kvar detta emballage så går det självklart bra med likvärdigt emballage istället. Tänk därför på att spara dessa kartonger, åtminstone under de 30 dagar som Ångerrätt & Öppet köp gäller. Tejpa ej på produktförpackningen!
3. Vi erbjuder också enkla returer med förbetalda fraktsedlar. Kontakta oss om du önskar returnera så ordnar vi returfraktsedel åt dig. Vid användning av vår returfraktsedel tar vi en fast kostnad på 79kr. Det går självklart också bra att du själv frankerar din försändelse, tänk då bara på att du har ansvaret för att returen når oss. Förslagsvis skickar du din retur som postpaket eller rekommenderat brev, vilket båda är metoder som går att spåra. Spara kvittot!

Ej uthämtade försändelser
För alla försändelser som inte hämtas ut debiterar Katsumi kunden en avgift. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering, sammanlagt fr ån 250 kr.

Tvist
Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämdens rekommendationer.

Återbetalningar
Ev. återbetalningar görs i första hand till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto i andra hand via avi. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar fr ån att vi har mottagit och godkänt din retur.